Mikalas Univers

Mit navn er Mikala Klein, og jeg er den heldige kattemor til de to katte Monty og Molly. Kattene er begge født med en kromosomfejl, som gør, at de ser anderledes ud end de fleste andre katte. Det har gjort dem til et kæmpe hit blandt katteelskere i hele verden med over 1 million følgere på de sociale medier. Deres berømthed har jeg brugt på at sprede budskabet om at højne kattens status, så vi kan få en verden af glade katte.

Jeg er ikke dyrlæge eller uddannet inden for noget med dyr, så det jeg skriver om, bygger udelukkende på min egen erfaring og viden fra et liv med katte. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt din kat er syg, bør du altid kontakte en dyrlæge.

Velkommen til mit univers.

Derfor skal du måle din kats blodtryk

Hej venner! I dette blogindlæg vil jeg fortælle om vigtigheden af, at du får målt din ældre kats blodtryk, hver gang du besøger dyrlægen. Jeg er ikke selv dyrlæge, men jeg har erfaring på området,...

Succes med at sammenføre to katte

Hej venner! I dette blogindlæg vil jeg beskrive den bedste måde, man kan sammenføre to katte på. Gennem mit liv har jeg sammenført flere katte, og senest Monty og Molly i 2018. Jeg håber, du...

Den bedste start for din nye kat

Hej venner! I dette blogindlæg vil jeg komme ind på, hvordan du giver din nye kat den allerbedste start på livet i dets nye hjem hos dig. Jeg har adopteret flere katte igennem mit liv,...

Da monty fik diabetes, græd jeg

Hej venner! Mit navn er Mikala, og jeg er kattemor til de to katte Monty og Molly, som begge er født med en kromosomfejl. I 2014 gik Monty ved et tilfælde viralt på nettet, og...

  Velkommen til vores kattehjem

  SKAL DIN KAT TIL DYRLÆGEN? - TRICKS

  HVAD ER ET KATTE-SUNDHEDSTJEK?

  3 GODE RÅD OM DIN KATS VELVÆRE

  Historien bag Monty og Molly

  For to år siden blev katten Monty adopteret af Michael Bjørn og hans kæreste Mikala Klein. Michael var ikke begejstret i starten, men det udviklede sig hurtigt til et kærlighedsforhold mellem katteejer og kat. Siden fik de lillesøsteren Molly, som blev en del af familien i Herfølge. Eventyret har udviklet sig til intet mindre end en drømmekattebolig, over 1 million følgere på de sociale medier samt en webshop.

  Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics | Weidekampsgade 14 | DK-2300 København S | Data Privacy